Informatiebeheer voor een efficiëntere workflow, alle informatie binnen handbereik

informatie aanvragen

Informatiebeheer

Efficiënt informatiebeheer neemt veel zorgen uit handen en zorgt voor een erg efficiënte bedrijfsvoering waar kostbare tijd niet verloren gaat aan het verwerken en ophalen van informatie. Helaas is niet iedereen zich hier van bewust en wordt er bespaard op een effectief systeem door zelf aan te knutselen in programma’s als Excel en met verspreid opgeslagen computerbestanden. Op het moment dat u zich realiseert dat de huidige manier van informatieverwerking te veel tijd kost, is het vaak al te laat en zit u hier al te diep in.

Er zijn standaard database oplossingen beschikbaar voor toepassingen zoals boekhouding, contactbeheer, voorraadbeheer en meer. Deze standaard databases zijn goed betaalbaar, betrouwbaar en kunnen ook vanaf telefoon en iPad gebruikt worden. Een standaard oplossing volstaat echter niet voor iedereen. Bent u op zoek naar iets wat specifiek van toepassing is op uw bedrijf of organisatie? Boris Kamp kan voor u een beheersysteem op-maat realiseren, geheel toegesneden op uw wensen.

Veiligheid en toegangkelijkheid

Boris Kamp bouwt met professionele software. Uw beheersysteem beschikt dus altijd over de laatste beveiligingstechnieken zodat uw informatie zo veilig mogelijk opgeslagen wordt.

Uw database is toegankelijk vanaf verschillende platforms, zowel OS X als Windows. Tevens is er de mogelijkheid onderweg toegang te krijgen vanaf uw smartphone of tablet. Indien u dit wenst wordt er een mobiele versie gemaakt van de database die in app vorm gebruikt kan worden op uw mobiele apparaten. U bent zo altijd in de buurt van uw informatiebron en kunt altijd en overal informatie verwerken en opvragen.

Wenst u bepaalde data ook te kunnen bekijken op een website? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Boris Kamp kan uw database laten communiceren met uw website zodat u, uw werknemers en klanten allemaal toegang hebben tot deze informatie op uw website. Uiteraard kan dit allemaal beveiligd worden in een omgeving waar een wachtwoord vereist is zodat u bepaalt welke informatie openbaar is en welke beveiligd.


Informatie Aanvragen

Edwin Melchior Boris Kamp

Edwin Melchior (Emaxus Holding B.V.)

Emaxus Holding B.V.

Boris heeft een uitgebreid database systeem gebouwd waarin wij het beheer doen van al onze klanten. Door onze specifieke eisen zijn standaard software programma’s geen optie. Tegelijk is er een koppeling met de website gebouwd. De flexibiliteit en snelheid van Boris werkt zeer prettig.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Door je aan te melden voor de niewsbrief krijg je een email zodra Boris Kamp een nieuw blog artikel plaatst. Zo ben jij altijd op de hoogte en kan je weer wat nieuws leren!