Boris Kamp heeft een diverse achtergrond. Lees hier meer over de ervaringen van Boris Kamp

Vrijblijvend gesprek aanvragen
 • MBO Bouwkunde

  2006 - 2010

  In 2006 is Boris Kamp begonnen aan wat uiteindelijk een 7 jaar durende bouwkunde studie is geworden. Boris Kamp heeft van 2006 tot 2010 MBO Bouwkunde gestudeerd waarna hij in september 2010 is begonnen met de versnelde HBO Bouwkunde opleiding van 3 jaar. Boris Kamp is in juni 2013 succesvol afgestudeerd.

 • Interesse gewekt voor webdevelopment

  2010 - 2013

  Tijdens zijn HBO studie heeft Boris Kamp verscheidene keuzevakken en een minor gevolgd, waaronder Webdevelopment. Naast zijn opleiding heeft Boris zich gedurende heel zijn studie verdiept in Webdevelopment.

 • Cursus Engels in Verenigde Staten

  januari t/m mei 2014

  Na in juni 2013 te zijn afgestudeerd had Boris Kamp al plannen gemaakt om voor een cursus Cambridge Engels naar de Verenigde Staten te gaan. Na zes maanden hard werken was het op 6 januari 2014 zover! Boris Kamp heeft 3 maanden op Hawaii en 2 maanden in Los Angeles Engels gestudeerd op 'proficiency' Cambridge niveau.

 • Vast werk en eigen onderneming

  juni 2014 – april 2015

  Boris Kamp is na terugkomst gaan werken bij een vastgoed fondsbeheerder uit Rotterdam. Dit bedrijf investeert in vastgoed in de Verenigde Staten. Boris is hier verantwoordelijk geweest voor Webdevelopment en het informatiebeheersysteem. Daarnaast heeft Boris Kamp een eenmanszaak opgestart onder zijn eigen naam en is hij mensen van dienst op freelancebasis.

 • Volledig zelfstandig

  mei 2015 – heden

  Vanaf voorjaar 2015 is Boris Kamp volledig zelfstandig. Boris Kamp werkt nog steeds voor de fondsbeheerder in Rotterdam maar doet dit nu op interim basis. Boris Kamp is vanaf dit moment ook gegroeid in Webdevelopment en het Informatiebeheer!


Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Door je aan te melden voor de niewsbrief krijg je een email zodra Boris Kamp een nieuw blog artikel plaatst. Zo ben jij altijd op de hoogte en kan je weer wat nieuws leren!