Complete op-maat beheersystemen voor gespecialiseerde toepassingen.

Vrijblijvend gesprek aanvragen
Edwin Melchior Boris Kamp

Edwin Melchior (Emaxus Holding B.V.)

Emaxus Holding B.V.

Boris heeft een uitgebreid database systeem gebouwd waarin wij het beheer doen van een paar honderd woningen in Amerika. Door onze specifieke eisen zijn standaard software programma’s geen optie. Tegelijk is er een koppeling met de website gebouwd. De flexibiliteit en snelheid van Boris werkt zeer prettig.

AWF Databases

Boris Kamp heeft twee databases gemaakt voor AWF:

  1. Vastgoedbeheer database
  2. Fondsledenbeheer database

AWF had een vastgoed beheersysteem en methodiek dat inefficiënt en niet meer van deze tijd was. Het geheel zou zoveel beter kunnen waardoor foutmarges omlaag gaan en meer tijd over zou blijven voor andere zaken. Boris Kamp heeft vervolgens in overleg met AWF een eisenpakket opgesteld waar hun vastgoed-beheersysteem aan moet voldoen. Met de input van klant en Boris Kamp is er vervolgens een compleet unieke database ontstaan, geoptimaliseerd voor AWF en haar werkzaamheden.

Voor het beheer van de klanten van AWF gold precies hetzelfde, dit kon veel beter en efficiënter! Boris Kamp heeft hiervoor ook een op maat gemaakte database gebouwd met gegevens van de leden. Deze fondsleden-beheer database is tevens de basis van een user panel op de website van AWF waar alle leden hun gegevens kunnen inzien.

Beide databases draaien nu op een lokale server en zijn overal in te zien en te bewerken: thuis op de Mac, op het werk op de Windows PC, onderweg op de iPhone of iPad en zelfs in het buitenland!

Oktober 2014website (klik)AWFInformatiebeheer

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Door je aan te melden voor de niewsbrief krijg je een email zodra Boris Kamp een nieuw blog artikel plaatst. Zo ben jij altijd op de hoogte en kan je weer wat nieuws leren!