Een fondsleden-beheer database voor New Parc Development.

Vrijblijvend gesprek aanvragen
Edwin Melchior Boris Kamp

Edwin Melchior (Emaxus Holding B.V.)

Emaxus Holding B.V.

Boris heeft een uitgebreid database systeem gebouwd waarin wij het beheer doen van al onze klanten. Door onze specifieke eisen zijn standaard software programma’s geen optie. Tegelijk is er een koppeling met de website gebouwd. De flexibiliteit en snelheid van Boris werkt zeer prettig.

New Parc database

Boris Kamp heeft een fondsleden-beheer database gemaakt voor New Parc Development.

New Parc had een fondsleden-beheer systeem dat inefficiënt en niet meer van deze tijd was. Het geheel zou zoveel beter kunnen waardoor foutmarges omlaag gaan en meer tijd over zou blijven voor andere zaken. Boris Kamp heeft vervolgens in overleg met New Parc een eisenpakket opgesteld waar hun fondsleden-beheersysteem aan moet voldoen. Met de input van klant en Boris Kamp is er vervolgens een compleet unieke database ontstaan, geoptimaliseerd voor New Parc en haar werkzaamheden. Deze fondsleden-beheer database is tevens de basis van een user panel op de website van New Parc waar alle leden hun gegevens kunnen inzien.

De database draait nu op een lokale server en is overal in te zien en te bewerken: thuis op de Mac, op het werk op de Windows PC, onderweg op de iPhone of iPad en zelfs in het buitenland!

Oktober 2014website (klik)New ParcInformatiebeheer

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Door je aan te melden voor de niewsbrief krijg je een email zodra Boris Kamp een nieuw blog artikel plaatst. Zo ben jij altijd op de hoogte en kan je weer wat nieuws leren!