Een nieuwe maatwerk website met een geïntegreerd databasesysteem.

Vrijblijvend gesprek aanvragen
Edwin Melchior Boris Kamp

Edwin Melchior (Emaxus Holding B.V.)

Emaxus Holding B.V.

Wij hebben een website laten bouwen met veel informatie functionaliteit voor klanten. Klanten kunnen inloggen en al hun gegevens inzien, deze gegevens zijn dynamisch en worden automatisch vanuit ons CRM systeem ge-upload. Zeer tevreden zijn wij over de snelle aanpak van de door ons gewenste wijzigingen welke er altijd zijn.

New Parc Website

Boris Kamp heeft voor New Parc Development een compleet nieuwe website gebouwd met een geïntegreerd databasesysteem. De site heeft twee doelen:

  1. Informatie bieden voor mensen die geïnteresseerd zijn in New Parc
  2. Fondsleden een overzicht geven van hun persoonlijke informatie.

De website is gebouwd met alle hedendaagse technieken wat zorgt voor een compleet dynamische website die op elke apparaat perfect gepresenteerd wordt.

Leden van het fonds kunnen elk met eigen inloggegevens toegang verkrijgen tot een persoonlijke pagina waar zij vervolgens informatie kunnen inzien zoals rendement, investeringen, nieuwsbrieven, fondsdocumenten en nog meer, allemaal persoonsgericht. Deze informatie wordt verkregen uit een losse contactbeheer-database die Boris Kamp heeft gemaakt voor AWF en hoeft dus niet handmatig ingevoerd te worden op de website

Boris Kamp heeft ook een automatische maildienst opgezet die automatisch nieuwsbrieven verstuurd naar de fondsleden als er een nieuwsartikel is geplaatst over het fonds. Op deze manier kan de eindgebruiker met één druk op de knop een artikel plaatsen en direct alle fondsleden informeren via een email met een link naar het artikel.

Newparc-inlogscherm
Newparc-inlogscherm
Januari 2014website (klik)New Parc DevelopmentWebdevelopment

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Door je aan te melden voor de niewsbrief krijg je een email zodra Boris Kamp een nieuw blog artikel plaatst. Zo ben jij altijd op de hoogte en kan je weer wat nieuws leren!