Een effectieve informatiebron met een speelse stijl voor Emaxus Holding B.V. uit Rotterdam

Vrijblijvend gesprek aanvragen
Edwin Melchior Boris Kamp

Edwin Melchior (Emaxus Holding B.V.)

Emaxus Holding B.V.

Wij hebben een website laten bouwen met veel informatie functionaliteit voor klanten. Klanten kunnen inloggen en al hun gegevens inzien, deze gegevens zijn dynamisch en worden automatisch vanuit ons CRM systeem ge-upload. Zeer tevreden zijn wij over de snelle aanpak van de door ons gewenste wijzigingen welke er altijd zijn.

Website Emaxus Holding B.V.

Boris Kamp heeft voor Emaxus Holding B.V. een nieuwe website ontworpen. Doel van de website is geïnteresseerde informatie verschaffen over wat Emaxus Holding B.V. precies doet en inhoud. De homepagina bestaat uit speelse tegels die meeschalen aan de hand van het formaat van het scherm en tevens een link vormen naar de betreffende pagina. De eindgebruiker heeft een korte uitleg gehad van Boris Kamp waarna hij zelf zijn eigen website kan onderhouden en nieuwe informatie kan plaatsen of aanpassen wanneer gewenst.

januari 2015website (klik)Emaxus HoldingWebdevelopment

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Door je aan te melden voor de niewsbrief krijg je een email zodra Boris Kamp een nieuw blog artikel plaatst. Zo ben jij altijd op de hoogte en kan je weer wat nieuws leren!