Webdevelopment uitgevoerd zoals u dat wenst, helemaal op maat

informatie aanvragen

Webdevelopment

Webdevelopment is een term voor alles wat met het ontwikkelen van webproducten te maken heeft. Twee bekende eindproducten binnen webdevelopment zijn informatieve websites en webshops. Deze twee worden regelmatig gecombineerd om zo een informatief èn commercieel product te krijgen.

Boris Kamp is gespecialiseerd in het maken van vrijwel alles wat met webdevelopment te maken heeft.

Waar moet ik op letten?

Webdevelopment kan verschillend worden uitgevoerd. Het is dus van belang dat u zich goed informeert voordat u met een partij begint aan het maken van uw eigen website. De twee voornaamste manieren om websites te maken zijn websites met een CMS (Content Management System) of statische websites.

Websites met CM-Systemen (ook wel dynamische websites genoemd) zoals WordPress zijn razend populair vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Een CM Systeem is een programma dat draait op uw webserver. De eigenaar kan via een browser inloggen, vervolgens kan hij tot op zekere hoogte aanpassingen doen qua tekst en foto’s. Ook kan de gebruiker op deze manier makkelijk pagina’s toevoegen zonder code te schrijven.

Een CMS website is gemakkelijk over te dragen, zodat u deze zelf aan kan passen. Dit in tegenstelling tot een statische website.

Voor een uitgebreid artikel over het Content Management Systeem dat Boris Kamp gebruikt, zie het door hem geschreven artikel wat is WordPress?

Een statische website bestaat uit pagina’s welke uitsluitend aangepast kunnen worden door middel van het wijzigen van de broncode zelf. U moet bij dit soort, veelal oude, websites voor alle wijzigingen de webdeveloper bellen om aanpassingen doorgevoerd te krijgen, of hier zelf toevallig verstand van hebben.

Boris Kamp maakt enkel gebruik van het Content Management Systeem en bouwt geen statische websites. Na oplevering van het eindproduct krijgt u een uitleg van Boris Kamp. Teksten of foto’s kunt u daarna zonder tussenkomst van Boris Kamp zelf aanpassen!

Technieken

Boris Kamp maakt gebruik van de laatste technieken wanneer hij uw website bouwt. Webdevelopment is een razendsnelle business waarin elk jaar nieuwe technieken en functies ontwikkeld worden. Denk hierbij aan beveiliging, vernieuwde steeds slimmere code, visuele aspecten en integratie met andere platforms.

Zoekmachines

Boris kamp heeft verschillende technische zoekmachine optimalisatie (SEO) cursussen gevolgd en is op de hoogte van toepasbare technieken. Er is een verschil tussen technische SEO en content SEO. Technische SEO zijn methodes van programmeren die resulteren in geprogrammeerde code die optimaal gebruikt kan worden door zoekmachines, supersnel door de browsers wordt gelezen en toch zo minimalistisch mogelijk. Content SEO zijn methodes voor het creëren van de inhoud van de website en heeft voornamelijk te maken met tekstschrijven en afbeeldingen, Boris Kamp doet dit niet.

Uw geleverde website is zo door Boris geprogrammeerd dat deze optimaal gebruikt kan worden door zoekmachines, supersnel is en zo minimalistisch mogelijk. Dit is de perfecte basis voor een Content SEO-er of tekstschrijver om inhoud te schrijven die ook daadwerkelijk gevonden wordt dankzij de technische SEO.

Onderhoud en veiligheid

Een website is nooit helemaal klaar, vanwege de razendsnelle ontwikkelingen in webdevelopment is uw website constant in beweging. Om bij te blijven en uw klanten constant de perfecte ervaring te kunnen bieden, is het van belang dat uw website onderhouden wordt.


Informatie Aanvragen

Yvonne Vermeer (Yvonne Vermeer Training & Coaching)

Yvonne Vermeer Training & Coaching

Ik ben heel tevreden over de mooie weergave op allerlei apparaten en heb daar al veel complimenten over gekregen. Dat ik zelf mijn teksten aan kan passen is belangrijk voor mij vanwege mijn wisselende aanbod. Ik ben blij met de zeer gebruiksvriendelijke manier waarop dat kan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Door je aan te melden voor de niewsbrief krijg je een email zodra Boris Kamp een nieuw blog artikel plaatst. Zo ben jij altijd op de hoogte en kan je weer wat nieuws leren!