Boris Kamp geeft u vooraf duidelijkheid en werkt volgens heldere afspraken

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Werkwijze

Voor Webdevelopment en Informatiebeheer is het erg belangrijk dat u uw wensen en doelstellingen goed kunt verwoorden. In een gesprek zal Boris Kamp hierbij helpen zodat u niet zelf alles uit hoeft te zoeken, samen komen we tot doelstellingen waarmee we verder kunnen.

Wanneer de doelstellingen zijn gecommuniceerd met Boris Kamp wordt er een prijs afgesproken en zal er, na akkoord, begonnen worden aan het werk.

Voordat het eindproduct aangeleverd wordt vinden er feedbackmomenten plaats waar Boris Kamp u het tot dusver uitgevoerde werk toont. Door deze momenten bent u op de hoogte van het proces en kan er nog gestuurd worden tijdens de uitvoering van het werk.

Na oplevering krijgt u een uitleg over de werking van het geleverde product. Ook wordt er toegelicht welk toekomstig onderhoud er eventueel nodig is om uw product ook in de toekomst zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Webdesign Diensten

Boris Kamp kan u verscheidene Webdevelopment diensten aanbieden zoals hosting, domeinnamen maar ook onderhoud aan uw website.

Hosting bij Boris Kamp is een grote stap richting een perfecte gebruikerservaring door de websitebezoekers. Boris Kamp brengt websites onder bij een gespecialiseerde hoster, speciaal toegesneden op de manier zoals Boris Kamp websites bouwt. Deze hoster kan zonder twijfel de beste in zijn veld genoemd worden. In een gesprek met Boris Kamp kan hij dit verder toelichten evenals de noodzaak van het hebben van een goede host en niet zomaar de goedkoopste die u kunt vinden.

Uw domeinnaam onderbrengen bij Boris Kamp geeft u een onbeperkt aantal email-adressen en een onbeperkte dataopslag. U kunt zowel uw hosting als uw domein dus onderbrengen bij Boris Kamp.

Een website dient onderhouden te worden. Boris Kamp heeft hiervoor speciale onderhoudsbundels waarmee u kunt besparen ten opzichte van het reguliere uurtarief dat gerekend wordt bij onderhoud aan uw website. Periodiek onderhoud resulteert in een continu betrouwbare website voor uw bezoekers. Een onderhoudsbundel werkt als een strippenkaart en geeft u voordelige tarieven ten opzichte van losse uren die gerekend worden wanneer er geen bundel is aangeschaft. Boris Kamp zal dit graag in een gesprek nader toelichten zodat u weet welke onderhoudsbundel geschikt is voor uw website!

Onderstaand ziet u een overzicht van de hosting- en domeinkosten:

Hosting en Domeinen

beschrijving
kosten
cyclus
domein registratie€20éénmalig
domeinverhuizing€15éénmalig
domein eigendom (inc. 2 email adressen)€20jaar
instellen email adres€30éénmalig
A klasse hosting€150jaar
Domeinregistratie is uitgaande van een .nl adres, Boris Kamp kan alle extensies leveren, neem contact op voor meer info.

Hosting en Domeinen

domein registratie
kosten€20
cycluséénmalig
domeinverhuizing
kosten€15
cycluséénmalig
domein eigendom (inc. 2 email adressen)
kosten€20
cyclusjaar
instellen email adres
kosten€30
cycluséénmalig
A klasse hosting
kosten€150
cyclusjaar
Domeinregistratie is uitgaande van een .nl adres, Boris Kamp kan alle extensies leveren, neem contact op voor meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Door je aan te melden voor de niewsbrief krijg je een email zodra Boris Kamp een nieuw blog artikel plaatst. Zo ben jij altijd op de hoogte en kan je weer wat nieuws leren!